PARC AUTO

Masina Clasa Eco

CLASA ECO

Dacă vrei să fii în acord cu timpurile pe care le trăim, trebuie să te gândești cu responsabilitate și la mediul înconjurător. Pentru cele mai frecvente călătorii, descoperă inovația oferită de BMW i3 și alege o mașină ecologică ce nu face rabat de la standardele de calitate!

Rezerva Acum!
Masina Clasa Business

CLASA BUSINESS

Întâlnirile de afaceri pot fi foarte solicitante. Confortul și luxul unui Mercedes E Class sau prestanța oferită de un BMW Seria 5 îți descrețesc fruntea și îți amintesc că te îndrepți în viteză spre un nou succes.

Rezerva Acum!
Masina Clasa Premium

CLASA PREMIUM

Atunci când totul trebuie să fie la superlativ și nu faci nici un compromis, un Mercedes S class sau un BMW seria 7 sunt autoturismele care te definesc. Indiferent dacă e vorba de o întâlnire de afaceri importantă sau vrei doar ca cineva să-ți ia copiii de la grădiniță, clasa premium denotă o etichetă.

Rezerva Acum!
Masina Clasa Standard

CLASA STANDARD

Standardele noastre încep foarte sus. De aceea, pentru întâlnirile de orice natură, fie că e vorba de afaceri sau o simplă excursie, mașina cu care călătorești nu poate fi mai prejos de un Mercedes C class.

Rezerva Acum!
Masina Clasa Suv

CLASA SUV

Pentru călătoriile ce prespun și teren accidentat sau cele când pur și simplu vrei să te simți la înălțime, alege un Mercedes GL sau un BMW X5. Indiferent de sezon sau carosabil, într-un 4x4 te vei simții mereu în siguranță și vei avea cu adevărat clasă.

Rezerva Acum!
Masina Clasa Group

CLASA GROUP

Nici un grup nu este prea mare pentru flota noastră de Mercedes V Class. Alege această opțiune atunci când vrei ca toată lumea care participă la evenimentul tău să aibă parte de standarde la înălțime.

Rezerva Acum!